Friday, October 28, 2011

Hej svejs!


Hej! Jag heter Christoffer Orinius, är 18 år gammal
och går sista året på Campeon i Helsingborg. Jag bor i Ödåkra vilket är en liten by med ca 5000 invånare som ligger strax utanför Helsingborg. I skolan läser jag samhällsvetenskap vilket är det enda som man kan läsa på Campeon. Programmet ger bra möjligheter till högre utbildning så att man får större valmöjligheter att välja vad man ska ta sig till här i livet.

På min fritid lyssnar jag på och spelar mycket musik. Jag spelar gitarr i ett band och försöker skriva texter och låtar så ofta jag kan. Jag brukar oftast lyssna på punkrock, hardcore och metal och lyssnar dessutom på ganska många amerikanska band. Den resterande delen av min fritid brukar läggas på att bara ha allmänt kul, umgås med vänner och att träna (när jag har tid för det).

Jag har aldrig varit i USA och tycker det ska bli väldigt spännande att få upptäcka ett nytt land. Den amerikanska kulturen är något som jag alltid har förundrats över och jag har hört väldigt mycket om Amerika och vill därför själv ta reda på om allting är så som jag har tänkt mig.

Jag bor tillsammans med min mamma och mina två bröder. Min pappa har sedan 2 månader tillbaka bott i Grekland där han har fått jobb inom IKEA och det är tänkt att resten av min familj ska flytta dit till honom om ungefär ett år. Jag själv ska stanna i Sverige för att jag verkligen gillar att bo här, mycket på grund av den svenska naturen, alla människor och kulturen.

Det ska bli kul att prata mer med er och lära känna er bättre!

4 comments:

 1. Vilken amerikanska band tycker du om?

  ReplyDelete
 2. Jag lyssnar mycket på Rise Against, sen så gillar jag också A Day To Remember, Four Year Strong, System of a Down, The Ghost Inside med mera.

  Tidigare brukade jag lyssna på klassiska hårdrocksband så som Guns n' Roses och Metallica men jag gör inte det så mycket längre.

  ReplyDelete
 3. Vad stil av musik spelar ditt band? Jag tittade Rise Against när de öppnade för The Foo Fighters några månader sedan. De var mycket bra..

  ReplyDelete
 4. Vi inspireras faktiskt ganska mycket av Rise Against men det är svårt att säga på rak arm vad för stil vi faktiskt spelar. Jag skulle vilja säga att vi spelar någon blandning av punkrock och metal men jag tycker det personligen är väldigt svårt att definiera.

  ReplyDelete