Monday, October 24, 2011

Hej alla glada!


Hej!
Mitt namn är Emma Johansson, jag är 19 år och går sista året på Campeon liksom resten av de som skrivit och kommer att skriva. Jag trivs hur bra som helst på Campeon, det är en liten skola och vi är drygt 200 elever så alla vet vem alla är vilket kan vara både positivt och negativt.
Varje dag cyklar jag till skolan vilket tar ca 20 minuter, det börjar dock blir väldigt kallt nu när det börjar bli vinter här i Sverige.
Efter gymnasiet vet jag att jag först vill resa och sedan plugga, men vart jag vill resa och vad jag vill plugga har jag inte kommit på än.
På fritiden blir det en del studier sedan umgås jag även med vänner, gymmar och jobbar även en del som barista på ett Cafe och sedan som värdinna på fotbollsmatcher (Soccer) för Helsingborgs A-lag.
USA är absolut ett av mina favorit länder som jag varit i. För två år sedan åkte jag som utbytesstudent till San Francisco vilket var bland det bästa jag har gjort. Jag tycker detta utbytet med er ska bli extremt roligt och är säker på att det kommer att bli en lika bra upplevelse :D
Ställ gärna frågor om det skulle vara någonting ni undrar över.
Hörs snart :)

9 comments:

 1. I sområs cyklade jag till min jobb varje dag. Jag tycker att cykla till skola eller ett jobb är bra. San Francisco är en väcker stad och jag älskar California and the Pacific Northwest. Jag bodde i Seattle, Washington när jag var lite.

  ReplyDelete
 2. Ja visst är det bra att cykla men blir rätt långtråkigt efter ett tag.. ;P Ja jag älskar San Francisco, absolut en av mina favoritstäder! Hur kom det sig att ni flyttade från Seattle?

  ReplyDelete
 3. Det låter som om du måste vara mycket upptagen! Ja besökte San Francisco i höstas också. Den är en fantastisk stad! Efter gymnasiet ska du ta ett uppehåll för att resa innan du pluggar vidare?

  ReplyDelete
 4. Ja det blir en hel del att göra men det är bara roligt! Jag vill verkligen ut och resa efter skolan innan jag pluggar vidare. Jag vill jätte gärna åka till Asien och även Sydamerika!
  Det verkar som du reser en hel del, vilka länder mer än Japan och Sverige har du varit i?

  ReplyDelete
 5. Jag älskar att resa, men jag har egentligen bara rest lite! Jag har varit också i Danmark, Mexiko, Puerto Rico och Kanada. Jag vill resa till Sydamerika mest också, eller Honduras i Centralamerika. Jag tycker att de skulle också vara mycket olika! Ni har tur att ni får så mycket semestertid varje år! :P

  ReplyDelete
 6. Det tycker jag låter som ganska många platser!
  Ja när vi börjar jobba har vi en hel del semester men när vi går i skolan har vi ungefär lika mycket semester som er!

  ReplyDelete
 7. Jag jobbar också medan jag går i skolan, så det är ofta inte som lätt att resa! Jag hörde att ni ska ha en höstsemester nästa vecka, vad ska du göra?

  ReplyDelete
 8. Jo det blir lite problem när man har jobb plus skola! Jag har faktiskt precis kommit hem från Thailand, har varit där i ca 10 dagar. Det var riktigt roligt och skönt med varmt väder! :D

  ReplyDelete
 9. Jag vet inte mycket om Thailand, men jag har hört att det är ett populärt land för semestrar. Det låter kul! Turnerade du mycket eller kopplade du av på stranden för det mesta? :)

  ReplyDelete