Monday, October 3, 2011

Hej!
Jag heter Eric och jag studerar ingenjörsvetenskap. Jag har två bröder och en syster och vi är en rolig och vild grupp! Jag är så klart den roligaste av alla! Jag har många spännande hobbyer såsom att sjunga karaoke! Jag tycker ofta om att sjunga och hoppa omkring på scenen. Jag går också ofta till konserter. rra veckan såg jag The Foo Fighters och det var så fantastikt! De är ett av mina favoritband. Jag gillar också The Killers och The Red Hot Chili Peppers. Ibland gillar jag att gå på bio och jag gillar särskilt actionfilmer och zombiefilmer! Någon dag vill jag skriva en musikal om zombier. Jag ska skriva manuset och min kamrat ska skriva musiken. Den ska bli väldig på Broadway! Jag gillar att springa men jag kan inte alltid hitta vägen. Jag hoppas att springa min andra 5k nästa vecka. Jag reser utomlands när jag kan, men det händer inte ofta nog. Mina favoritland är Japan och Sverige. Japansk mat har blivit min favorit! Jag har besökt Sverige två gånger och jag tycker om det så mycket att jag vill flytta dit. Jag har också många kusiner där. Jag är en upptagen person men jag har mycket roligt!

Jag hoppas at höra från er!11 comments:

 1. Hur kommer det sig att du tycker om just Sverige? Japan och Sverige är ju så olika! Jag håller i alla fall med dig om att the killers är en riktigt bra grupp! :)

  ReplyDelete
 2. Jag har mycket familj i Sverige och har åkt över hela landet för att träffa alla dem. Det var så vackert och roligt där att jag blev förälskad i det. :) Jag vill så mycket bo där en stund på framtiden också. Jag har också inte många yngre släktingar här i USA! Japan var såååå olika att jag älskar det också. Jag gillar ny och olika platser och det var säkert ett!

  Har du fått tillfället att se en Killers konsert? De uppför en mycket bra show! Vilken musikstil gillar du att lyssna på?

  ReplyDelete
 3. Har du varit i Skåne? Det är där vi bor, i Helsingborg.
  Japan verkar jätte häftigt och jag hade gärna åkt dit. Kanske jag gör det när jag slutat skolan :)
  Nej tyvärr har jag inte sett dem, men jag har varit på en konsert med Paramore, dom var riktigt bra live! Dessutom stod jag nästan längst fram vilket var riktigt roligt!

  ReplyDelete
 4. En musikal om zombier? Det hade jag definitivt köpt biljetter till! :D

  ReplyDelete
 5. Jag tycker inte att jag har varit i Skåne. Jag åkte det X2000 tåget genom Malmö men det är allt. Bor du vid havet? Jag skulle säkert rekommendera Japan. :)

  Ahh, jag gillar Paramore men jag har inte sett dem. Det är alltid bäst när man kan stå nästan längst from scenen! :D Har du varit på många konserter?

  ReplyDelete
 6. Ja, jag gillar mycket zombiefilmer också. :D Jag har dock inte sett de nya Walking Dead episoderna ännu!

  ReplyDelete
 7. Låter väldigt intressant med en musikal om zombier! Jag kommer garanterat! Menar ni säsong två på Walking Dead? Har bara sett ettan och den är grymt bra.

  ReplyDelete
 8. Haha, ja, det är bestämt gång att världen hade en musikal om zombies! :) Den är kanske mitt kall. :D Jag tycker att den andra säsongen började här några veckor sedan, men jag kom inte ihåg innan nyligen!

  ReplyDelete
 9. Andra säsongen är igång nu, den börjar riktigt bra! Men se säsong ett, väldigt bra!

  ReplyDelete
 10. Hur länge måste du vanligen vänta på svensk TV att visa nya amerikanska shower? Jag vet att du kan ju få de på nätet men jag är nyfiken!

  ReplyDelete
 11. Det beror på, men det bruka dröja några veckor från det att serien börjar sändas i USA innan den visas i Sverige.

  ReplyDelete