Monday, October 3, 2011

Hej nya vänner!


Ryan Daly
"Go Blue!"
   Hej, jag heter Ryan Daly och jag kommer fran Michigan och jag är 20 år. Jag studerar vid University of Michigan i Ann Arbor, men jag växte upp i Dowagiac, Michigan. Jag studera kommunikation. Jag vill arbeta i reklam och marknadsföring. Innan förra året kunde jag ingen svenska, men jag hade en kamrat från Sverige. Han bor i Varberg. Innan jag lärde mig svenska, visste jag ingenting om Sverige utom att Ikea att Ikea och Saab är där. Jag lyssnar på mycket svensk musik, som Oskar Linnros, Petter, Lykke Li, Robyn, Eric Prydz, Kleerup, Erik Hassle, September och Peter Bjorn & John. Jag gillar att jogga och spela fotboll på min fritid. På sommaren går jag till stranden alltid. Jag simmar och åker jet ski med mina kamrater. I somras arbetade jag på sommarläger för barn. Jag tycker om barn, med inte för länge. De är irriterade ibland. Jag är i ett broderskap, Delta Upsilon. Jag bor med dem i ett hus. Vi får ett nytt hus på vintern. Prata vi hörs snart!
Jag och vänner på stranden
Fotbollsmatch

9 comments:

 1. Vad tycker du om att plugga kommunikation? Vet inte vad ni får göra och så, men jag tycker det är ett kul ämne som är sådär lite lagom ansträngande. Jag vill också arbeta med reklam och marknadsföring, eller som journalist. Det där med att bestämma sig för vad man vill göra i framtiden är inte det lättaste.

  ReplyDelete
 2. Många av dina vänner studien kommunikation också! Det är inte svårt, jag har haft 2 kommunikationen klasser på universitetet. Jag vill också ta marknadsföringen klasser.

  ReplyDelete
 3. Det finns bara en inriktning på vår skola, eftersom den är ganska liten. Så alla som går här läser kommunikation. Ibland är det ganska segt, men oftast har vi rätt så roliga uppgifter.

  ReplyDelete
 4. Hur lärde du känna din kompis från Varberg?

  ReplyDelete
 5. Vad innebär att vara medlem i ett brödraskap?

  ReplyDelete
 6. Min kompis från Varberg deltog i min gymnasiet för en termin.

  Jag och Anders Helakoski (i min svenska klass också) är i broderskap Delta Upsilon. Du kan läsa om det på www.michigandu.org.

  ReplyDelete
 7. Vad var det som fick dig att vilja arbeta inom reklam och marknadsföring?

  ReplyDelete
 8. Jag är i en grupp som gör reklam för företag i Ann Arbor och jag gillar det mycket.

  ReplyDelete