Monday, October 3, 2011

Presentation

Hej! Jag heter Greg. Jag är nitton år och är en andraårsstuderande på University of Michigan. Jag kommer från Iron River, Michigan. Jag har en äldre bror (21 år) som går till universitet på Northern Michigan University och en äldre syster (24 år) som bor i Columbus, Ohio.

Nar jag är i Ann Arbor bor jag i en sovsal med två rumskamrater. Jag har lantmäteriteknik som mitt huvudämne. Många personer vet inte vad en lantmätare är. Lantmätare finna gränsmark för markförsäljning och för byggmästare. Bortsett från lantmäteri är jag intresserad av Sverige och det svenska språket. Jag vill åka till Sverige nästa år genom att studera utomlands.

Jag växte upp på en gård, så tycker jag om gör många utomhusaktiviteter som fiske och jakt. Jag tycker om att reparera bilar och spelar många olika idrott också. Mina favoritidrotter är tennis, skidåkning, och amerikansk fotboll. Jag tycker om lyssna på musik som Alan Jackson, George Strait, och Brooks & Dunn. Jag tror inte att ni har hört av någon av dem men berätta mig om ni ha det! Mitt favorit tv-program är The Office och Trailer Park Boys. Har någon av er sett dem?
Här är en
bild av mig och min familj på min exame
nsceremoni 1.5 åren sedan.


Jag ser fram emot att höra från er!Greg Ahlberg

5 comments:

 1. Min pappa är ett äkta country-fan och jag måste erkänna att det är bra musik. Alan Jackson är en av hans favoriter. Själv gillar jag Brad Paisley.

  ReplyDelete
 2. Jag gillar Brad Paisley också. Jag visste inte att country är populär utanför USA. Många människor lyssna på det i sverige?

  ReplyDelete
 3. Nja, det är inte speciellt populärt i Sverige, men här finns några trogna fans. Min pappa har alltid lyssnat på country så jag är uppvuxen med det.

  ReplyDelete
 4. Jag vet inte om det e mina dator, men man ser typ bara halva ditt huvud på bilden. Kan du inte lägga upp en ny bild?

  ReplyDelete
 5. Jag har läggat upp en ny bild och flyttat den gamla bilden också. Kan du ser dem nu?

  ReplyDelete