Friday, October 21, 2011

Nämen Tjenare!


Hejsan! Jag heter Malcolm Thulin och jag går sista året på Campeon Frigymnasium i Helsingborg. Linjen jag går på heter samhällskunskap med kommunikation som inriktning. Jag valde samhällslinjen eftersom den ger mycket vad du än ska plugga vidare till. Detta passar mig eftersom jag inte har den blekaste aning om vad jag vill syssla med i framtiden.

Jag gillar att läsa, rita, se på film, gå på bio, åka skidor, åka longboard, promenera och vara utomhus. Jag ser en del på tv också men Sverige är lite efter när det kommer till amerikanska tv-serier så jag ser det mesta online, t.ex. South Park och The Walking Dead. Mina absoluta favorit tv-serier och filmer är action och zombie-filmer men jag gillar det mesta.

Jag brukade spela en hel del tennis regelbundet men tappade suget efter ett antal år. Nuförtiden går jag mest på gym, när jag kan och vill.

Jag har varit i USA tre gånger tidigare och de två senaste gångerna hälsade vi på vänner som då bodde i Michigan. Under dessa besök fick jag bara positiva intryck av landet och hade det väldigt trevligt. Jag bor ungefär 2 mil från Helsingborg, i Viken, med min yngre bror, mamma, pappa och min katt.

Det finns en hel del mer att berätta men det får ni fråga om!

Jag ser fram emot att snacka med er alla i framtiden!12 comments:

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. Jag tycker om zombie-fimer också! Jag gillar "Dawn of the Dead."

  ReplyDelete
 3. Jag älskar The Walking Dead. Jag är så glad att det börja igen.

  ReplyDelete
 4. Nice! Gillar också den filmen, riktigt bra faktiskt! Jag vet inte om jag gillar eller ogillar när zombies är snabba som atleter men det blir mer action i filmerna!

  The Walking Dead är nog min favorit tv-serie just nu. Tyvärr så kommer den nog inte visas på svensk tv på LÄÄÄÄNGE så jag ska nog se det på AMCs amerikanska hemsida. Modify Headers på Firefox, bästa uppfinningen någonsin!

  ReplyDelete
 5. Jag såg "Shaun of the Dead" flera veckor sedan och jag tyckte det var verkligen roligt!

  ReplyDelete
 6. Nej, traditionella långsamma zombies är bäst! George Romero hade aldrig snabba zombies. Den äldre versionen av Dawn of the Dead är en av mina favoritfilmer.

  ReplyDelete
 7. Haha Shaun of the Dead är en underbar film! Riktigt roliga skådespelare i den!

  Har faktiskt bara sett den nya versionen av Dawn of the Dead men långsamma zombies känns bäst tycker jag med! Bland annat därför jag gillar The Walking Dead, zombiesarna är väldigt välgjorda och känns "realistiska".

  ReplyDelete
 8. Zombies i den ursprungliga versionen ser absolut inte realistiska ut. Deras smink är lite getto, lol. Men den är fortfarande en väldigt bra film!

  ReplyDelete
 9. När i Michigan besökte du?

  Dawn of the Dead och George Romera kommer alltid att vara den bästa!!!

  ReplyDelete
 10. Haha, jag får nog ta och se den ursprungliga versionen!

  Jag besökte Michigan julen 2009 och påsken 2008, vi var i Canton som ligger nära Ann Arbor! George Romera är kungen av zombies, lite kul att alla hans zombiefilmer slutar med "... of the dead"!!

  ReplyDelete
 11. Ja, det verkar nästan som om han uppfann den zombie genren. Jag tycker att den är dock gång att han frambringar en ny film!

  ReplyDelete
 12. Håller med! Jag behöver en riktigt bra zombiefilm i mitt liv nu känner jag!

  ReplyDelete