Monday, October 3, 2011

Hej!


Hej! Jag heter Joey Steinberger. Jag är nitton år och jag kommer från Bloomfield Hills, trettio minuter från Detroit. Jag gillar att läsa, spela gitarr, lyssna på musik och gå på bio. Jag tycker också om att promenera, springa, och vara ute i naturen. Jag tycker om att vandra och paddla kanot på sommaren. Jag var en lägerledare förra sommaren. Den var jättekul! Vi har en park nära universitetets campus som heter, “the arb”. Den är vacker och jag går dit ofta.

Jag bor i en co-op på campus. Vi alla arbetar tillsammans, vi lagar mat tillsammans, vi städar, der är bra. Huset vi bor i är lila! Jag har en rumskamrat, det första vi gjorde tillsammans var att måla vårt rum ljusorange! Jag har inte bestämt vad jag studerar, men jag tar många litteratur, historia och filosofikurser. Min favoritbok är Dune av Frank Herbert och jag har många favoritfilmer.

Jag lyssnar till musik ofta, jag tycker att punk och ska musik verkligen är bra. Jag lyssnar också till andra genrer. Jag gillar många band från Sverige, som The Hives, Tallest Man on Earth, First Aid Kit, The Knife, Opeth, och Robyn. Jag såg Opeth på konsert en gång. Den var så högt! Jag lyssnar inte till Opeth ofta, den är så mörk.

Jag ser fram emot att prata med er alla snart!

-Joey

4 comments:

 1. Vad spelar du för musik? Samma som du lyssnar, så som the hives? (:

  ReplyDelete
 2. Jag gjorde inte funderar att spelar the hives låtar men jag borde! Rätt nu jag gillar att spelar The Clash och Weezer låtar.

  ReplyDelete
 3. Hej Joey!
  Vad för filmer och sitcoms gillar du? :)

  ReplyDelete
 4. Du gillar att läsa och lyssna på musik. Jag tycker verkligen om att läsa, vad gillar du för böcker? Favoritbok? Vad är det för musik du gillar?

  ReplyDelete