Monday, October 3, 2011

Hej!


Mitt namn är Michaela. Jag är nitton år.

Jag studerar miljöbiologi på University Michigan. Jag har tre bröder. Två är äldre och en är yngre. De studerar i New York, Colorado, och Michigan. Min pappa jobbar för Ford. Min mamma jobbar på ett kontor tandläkare.

Jag har bott i Atlanta Georgia, Houston och Austin Texas, Boulder Colorado, och New York City. min förädlar är från New York City.

Jag är på rodd teamet på skolan. Jag ror varje dag. Min bästa vänner är mina lagkammrater.

Jag går till klass klockan elva och jag går hem vid tre-klockan. Mitt hus ligger nära University. Vid fyra går jag till ro praktiken. Sjön är femton minuter från min hus. Klockan åtta är jag hemma och jag äter middag och byta kläder. Vid nio börjar jag mina läxor.

3 comments:

 1. Låter skönt att inte börja skolan förens 11 på dagarna! Vi går oftast mellan 8-3 varje dag, förutom fredagarna när vi har lyxen att sluta klockan 11.
  Verkar skitkul med rodd! Har alltid velat prova på det, men det har aldrig blivit av.

  ReplyDelete
 2. Oj, du har bott på många olika ställen! Vilken av alla städer som du bott i är din favorit? Jag har bott på samma ställe i hela mitt liv.

  ReplyDelete
 3. Häftigt att ha bott lite överallt! Vad är det för rodd ni gör? Jag har bara paddlat lite men skulle tycka det var kul att testa rodd på "riktigt"

  ReplyDelete