Tuesday, October 25, 2011

Hejsan allihopa!! :D

Jag heter Erik, är 18 år gammal och går på samma skola som alla andra. Det är en fin skola som ligger mitt i centrala Helsingborg. Jag bor lite utanför stan i ett område som heter Hittarp, det tar ungefär 15 minuter med buss från Hittarp till Helsingborg. Jag håller dock på att ta körkort nu och har redan köpt en dassig bil, så snart behöver jag inte ta bussen längre, antagligen har jag mitt körkort när ni e här!! Då kan vi ju ta oss var som helst, när som helst, ganska soft endå. :)

Jag och min polare i Paris! (jag till vänster)


På fritiden går jag på Gym, är mycket med kompisar och lirar en del dator ibland. Jag gillar även att dra ut på stan till helgen. Annars brukar jag ta det ganska lungt och slappa i sängen med laptopen. Och jag älskar att resa, min pappa är pilot så det blir en del resande. Jag var även och tågluffade i Europa med två kompisar i sommras, det var riktigt kul och är något jag antagligen kommer göra om.


Jag har varit i New York en gång innan, det var en riktigt cool stad. Mycket höghus och sånt, trevligt! Annars har jag inte sätt mycket i USA men jag gillar landet och funderar på att plugga i USA efter studenten.


Jag gick tidigare på fotboll i 8 år men slutade för ungefär tre år sedan. Fotboll är dock något jag gillar att kolla på och även hockey är en sport som intresserar mig mycket.

Jag i amsterdam


Hoppas det kommer bli ett roligt utbyte, vi hörs!

4 comments:

 1. Vilken lander i Europa åkte du till i sommras? Min faster och kusin bor i Tyskland och jag vill besöka dem en dag.

  ReplyDelete
 2. Vi åkte till Amsterdam (holland), Paris och biarritz (frankrike), Barcelona (spanien),Magaluf (mallorca). Vi åkte förbi Tyskland på vägen hem och dit, men stannade aldrig där dock. Hade gärna dratt till Berlin också, men hade ingen tid. Var i Tyskland bor dina släktingar?

  ReplyDelete
 3. Vem är dina favorit ishockey lag och spelare i den NHL? Min favorit svensk spelare är Peter Forsberg eftersom jag gillar den Colorado Avalanche.

  ReplyDelete
 4. Brukar mest kolla hockey vm, är inte så insatt i NHL så har inget direkt favorit lag. men jag gillar Nicklas Bäckström och Henrik Zetterberg. Dock, så var Foppa jävligt bra också när han var som bäst.

  ReplyDelete