Tuesday, October 25, 2011

Hej Hej!!


Hej!

Mitt namn är Michelle Nilsson och jag är snart 19 år (i december dock).
Jag läser, likt föregående skribenter på Campeon Frigymnasium och även jag läser samhällslinjen som har en inriktning på kommunikation. Det vi får lära oss är lite hur man föreläser för en stor grupp, retoriska knep i debatter och liknande samt lite om hur man använder språket och kommunikation i olika situationer.

Jag bor ca. 1 svensk mil söder om Helsingborg i en liten "by" som heter Rydebäck. Ja, ni kan ju alltid kolla i google maps så hittar ni det säkert! I Rydebäck bor jag med min mamma, min pappa och min lillebror som är född -97.

På min fritid brukar jag umgås med vänner och familj, vilket ofta brukar ske över en fika (för jag ääälskar kakor!) Eftersom jag älskar kakor så mycket måste jag även spendera lite av min fritid med att även träna, men jag har ett gym ca. 100 m från mitt hus så jag ska inte klaga.
När jag har lite mer tid över brukar jag fota med min lilla Nikon, samt läsa modemagasin, då jag gillar shopping och kläder.

I framtiden hoppas jag bosätta mig eller spendera några år i usa, då jag verkligen alltid sett mig själv bo där. Varför vet jag faktiskt inte men aja lite samtalsämne får vi spara till skypen som vi snart ska ha! Tycker verkligen det ska bli super kul att lära känna er alla och tror vi kommer få hur kul som helst!

Ha det bäst!

// Michelle

3 comments:

 1. Vad är din favoritkakor? Jag gillar chocolate chip kakor.

  ReplyDelete
 2. Har du någonsin besökt USA? Om ja, var?

  ReplyDelete
 3. Joey; jag älskar de flesta sorters kakor, gillar dock inte grädde. Men chocolate chip är en given favorit!!
  Ryan; jag har inte varit i USA, fast skulle varit utbytesstudent förra året i nyc. Men det blev inte så, aja det är en lång historia som vi kan snacka lite mer om när ni alla kommer hit!!

  ReplyDelete