Monday, October 3, 2011

Hej! :)

Hej! Jag heter Chandler (från TV-show Friends men jag är en kvinna). Jag tycker om film och jag studerar film här på University of Michigan. Jag gillar att skriva manus och jag börjar att lära mig hur man filmar och regisserar.

Jag älskar Disney och Disney film. Till Disney World åkte jag i sommar för första gången på länge. Min favoritattraktion är Expedition Everest. Det är en berg-och dalbana med Yeti. Jag tycker om berg-och dalbanor så mycket! Jag åker till Cedar Point varje år med min pappa. Det är berg-och dalbanehuvudstaden av världen.

Tillbaka till Disney. Dumbo är min favoritkaraktär eftersom elefanter är mitt favoritdjur. Jag har köpt nya Dumbo DVD och längtar efter att titta på den. Jag har gillat elefanter så länge jag kan minnas. När jag var liten köpte min gammelfaster en låda. Jag öppnade lådan och i den fanns det en annan låda. Och en annan. Och en annan. Min gammelfaster frågade mig vad var i den minsta lådan och jag sade ”en elefant!” Sedan dess var elefanter mitt favoritdjur.

Jag gillar att äta och all mat från dyr till snabbmat. Jag tycker mycket om glass, pommes frites, och rött kött. Min favoritglass är choklad. Glass och pommes frites är mycket bra tillsammans. Jag gillar att laga mat. Det är roligt att experimentera med olika smaker.

Jag bor med mina två vänner i en lägenhet. Vi har mycket roligt tillsammans. På TV tittar vi på mat-kanalen och Americas Next Top Model. Vi har inte så sofistikerad TV smak. Vi gillar att skratta. På väggen är bilder vi färgade från en Disney målarbok och en Spongebob Squarepants målarbok. Vi har köpt glas och badkarskritor också.

Jag gillar också att leka med mina hundar, sjunga med radio, och har roligt med vänner. :)


Chandler Billes

Jag med mitt favoritdjur – en elefant!


Jag gillar dinosaurier också. Men inte den här dinosaurien. SPRING!!!


7 comments:

 1. Hej.
  Jag heter Karolina och går på Campeon.
  Jag älskar också berg och dalbanor. Intressant att du älskar elefanter. Ovanligt men roligt.
  Nu har vi entligen fått ordning på bloggen.
  Du och jag skulle nog kunna bli bra vänner.
  Kram Karolina

  ReplyDelete
 2. Själv är jag ett hängivet fan av näbbdjur. Ingen personlig förklaring till detta, de är bara fräcka! Guds pokemon som man brukar säga!

  ReplyDelete
 3. Hejsan Chandler! Har du någon gång ridit elefant? Jag ska till Thailand i december och då ska jag se om jag inte kan göra det. Verkar häftigt!

  ReplyDelete
 4. Jättekul! Jag tycker att jag har ridit en elefant...men det kan ha varit en dröm. Jag vill älska att rida en elefant!

  ReplyDelete
 5. Hej Chandler! jag älskar också disney filmer! min favorit är lejonkungen, kan nog nästan alla repliker i den filmen!

  ReplyDelete
 6. Lina - jag älskar lejonkungen så mycket också!!! Det var i teatrar för två veckan och jag säg det två gånger med min vänner! Jag måste ha ropade minst tio gånger.

  ReplyDelete
 7. Åh, Lejonkungen var min favoritfilm när jag var liten! Djungelboken är också bra, den lilla elefanten är så gullig!

  ReplyDelete