Wednesday, October 19, 2011

PresentationHej.

Jag heter Karolina Hagerman och är 18 år.

Jag går då på Campeon frigymnasium i Helsingborg sista året.

Mina största intressen är film, teater och att läsa. Jag älskar att vara kreativ och göra saker. Eftersom jag är envis så ger jag mig heller inte förrän jag tycker det blivit bra. Håller på med teater på fritiden och är relativt bra på det. Jag är i alla fall engagerad.Mitt favoritämne i skolan är engelska eftersom jag vet om att jag är bra på att prata och förstå. Jag tycker även om religion, det är alltid intressant att förstå andras livsstil. Även naturkunskap är ganska roligt, detta mest för att vi har en så bra lärare. Vad jag ska bli sen vet jag inte än.Personligen skulle jag säga att jag är envis, hjälpsam, lyssnande, kreativ och ambitiös. Tyvärr så kan envis vara negativt också. Jag är även ganska ospontan, tyvärr. Naturen är inte heller min grej men jag har ändå varit med i scouterna.

Jag är öppen för nya saker och testar gärna nya saker.Hoppas vi kommer trivas bra tillsammans och ha roligt.Kram Karolina

5 comments:

 1. Vad gör du på teatern? Agerar du eller något annat?

  ReplyDelete
 2. Jag tycker även om religion. Jag är i en kurs på Zen Buddhism.

  ReplyDelete
 3. Jag var i teater alla fyra år om gymnasiet. Inte som skådespelare men bakom kulisserna. Gillar du om tittar teater och arbetar på det? Vad film tycker du om? Är det varför du gillar teater? Jag tycker om film, teater och läsar också!

  ReplyDelete
 4. Hej Karolina! Du säger att du tycker om religion och engelska och jag tycker om dem också. Nu studerar jag religion och studenter på sociologi eftersom det är mycket intressant. Jag tycker om att lära grammatik på engelska eller svenska. Vad musik tycker du om?

  ReplyDelete
 5. Jag spelar teater. På scenen och inte bakom. Vi ska ha premiär nästa helg, så det är slutspurten nu. Jag får göra olika roller eftersom det är en revy men det är kul att testa olika.
  Jag älskar att titta på teater och skulle gärna fortsätta göra det på fritiden men kanske inte som yrke. Film och teater har mycket gemensamt men på scenen kan man inte göra om när det väl är dags, det blir mer äkta.
  Film är en passion, älskar det! Action och skräck är väl inte riktigt min cup of tea men annars går det mesta hem.
  Musik är svårt, olika låtar i olika geners brukar det bli. Svårt att säga. Men Lady Gaga är en favorit att lyssna på.

  ReplyDelete