Sunday, October 23, 2011


Hej allesammans!

Jag heter Oskar Abrahamsson och går sista året på Campeon Frigymnasium i Helsingborg. Jag läser samhällsprogrammet med en inriktning på kommunikation, detta är ett val jag är väldigt nöjd med och haft mycket nytta av. Även jag vet inte vad jag vill syssla med i framtiden, men jag hoppas att jag kan studera eller resa utomlands efter gymnasiet.

På min fritid umgås jag mest med kompisar, åker longboard, lyssnar på musik och ser på film. Jag älskar amerikanska tv-serier såsom South park, How I met your mother, Chuck och Community. Min musikstil är väldigt bred men jag föredrar att lyssna på dubstep, klassisk rock'n roll, metal och electro för tillfället.

När jag var yngre spelade jag en del fotboll och innebandy men det slutade jag med för några år sedan, nu för tiden åker jag mest longboard och joggar när vädret tillåter det.

På bilden ovan ser ni mig och min kompis på International Suit up day förra året. Jag är killen till höger som ser ut att sova.

Är det något ni undrar över är det bara att fråga! Jag ser fram emot att lära känna er alla.
Peace out!

7 comments:

 1. Stilig som alltid den 13:e oktober!

  ReplyDelete
 2. Det låter som om South Park är mycket populär på Sverige. Jag tittar på det ibland men det är väldigt roligt! Är International Suit Up Day den 13:e oktober då? Jag visste inte, men jag ska komma ihåg nästa år!

  ReplyDelete
 3. Japp, 13 oktober! Det finns ett Facebook evenemang.

  ReplyDelete
 4. International Suit up Day är från How I met your mother rätt? Jag tittar inte How I met your mother men många av min vänner älskar det!

  ReplyDelete
 5. Hej! Vad tyckade du av innebandy? Jag spelar ishockey och broomball och det låter som ett mycket roligt.

  ReplyDelete
 6. Tjenare Eric, Joey och Anders
  Ja, South Park har blivit ganska populärt i Sverige under de senaste åren, jag har dock varit ett hängivet fan innan dess. International Suit Up day var som Malcolm sade den 13:e november!
  Just precis, det är inspirerat från HIMYM :)
  Jag älskade innebandy när jag var yngre och gillar fortfarande att spela det ibland. Vad är broomball?

  ReplyDelete
 7. Broomball verkar som det är mycket likt men det är på is och det är spelade med hårda 'kvästa' av plast. Det är mycket roligt men jag vill leker innebandy någon gång också.

  ReplyDelete