Monday, April 9, 2012

Shopping i Ann Arbor


Shopping i Ann Arbor
Shopping var en populär aktivitet när studenterna från Campeon gymnasium kom till Ann Arbor. Många svenska studenter gick till Ann Arbor affärers efter guidning på universitetsområdet på den första dagen. De gick till Bivouac, Pitaya, American Apparel och affärer på Main Street. Olivia säger att mig, Vi var på Urban Outfitters på State Street i två timmar”. Många svenska studenter köpte också University of Michigan kläder på MDen. Karolina var mycket glad att hon hade en gul och blå tröja som studenterna på campus. Anders sa att Jesper köpte en U av M keps och Han började bära den bakot som studenterna på campus”. Karolina köpte också en Detroit t-shirt när de åkte till Motown Museet. På söndag, körde Michaela med Malcolm, Jennifer, Emma, Andrea, Nina, Michelle, Lina, och Olivia till Twelve Oaks Mall i Novi. De var i Twelve Oaks i 5 timmar och många studenterna tyckte att den var bättre än Briarwood Mall i Ann Arbor.
            Många svenska studenter ville köpa saker som Sverige inte har, som amerikanskt godis. Till exempel, berättade Ryan att Erik gick till Meijer två gånger och köpte Skittles. Emma köpte Reeses Peanut Butter Cups för sin familj. Sverige har inte Forever 21, Abercrombie & Fitch, och Hollister. Joey sa att Lina tyckte om ringar för bara en dollar på Forever 21. Hon gick också till Hollister och Abercrombie för att köpa kläder till sin bror. Andrea köpte kläder för hennes pojkvän där. Det finns bara några små Abercrombieaffärer i Sverige. Men Jennifer gillade inte Abercrombieaffären eftersom hon tyckte att några kläder luktade lite konstigt. Nina köpte körsbär från Cherry Republic för hennes mormor. Oscar kom tillbaka med 120 röda SOLO koppar till Sverige. Han ville få saker av typiska amerikanska fester.
            Några svenska studenter var beredda att köpa saker här. Till exempel, Chandler sa att både Jennifer och Emma kom med två resväskor vardera. En resväska packades inuti en större resväska. Ändå hade några svenska studenter inte tillräckligt med utrymme i sina väskor. Michaela berättade att Michelle måste lämna hennes gamla skor så det kunde ta nya skor hem. Jag tror att de meste populära sakerna att köpa var skor. Converse var populär eftersom de är mycket billigare i USA än i Sverige. Karolina var mycket lycklig över sina nya orangefärgade Converse skor. Andrea köpte fyra par Converse! Emma köpte två par och hon köpte också Uggs och nya finskor. Chandlar sa att, “Jag har fortfarande fem skokartonger som lämnades i min lägenhet från Jennifer och Emma!”.

No comments:

Post a Comment