Thursday, December 8, 2011

Mycket försenad video...

Hej!
Här kommer vår väldigt sena video, men men bättre sent än aldrig!


Mvh

Michelle och Nina

Tuesday, December 6, 2011

Projekt

Hej allihopa!
Jag tänkte lite på vad jag skulle skriva på mitt projektarbete, tänkte jämföra lite med sporter inom amerikanska universitet med svenska universitet. Sporter som man praktiserar på skoltid och inte utanför fritiden. Även kolla upp skillnaderna på stipendium i jämförelse med Sverige. Jag har inte riktigt bestämt mig med vilken svensk skola jag ska jämföra med Michigan universitet men det blir antagligen Lunds universitet.

Tack och hejdå!!
/Erik
Hey there fellas!

Just a little update:

I looked up the Christmas song "Christmas Shoes" on Youtube the other day...

Do they seriously air that depressing stuff during one of the happiest and joyfilled holidays there is?

Don't get me wrong, it's a very pretty song, but... I've never been that depressed from listening to a song (and I've listened to Rebecka Black)!

Friday, December 2, 2011

Projektarbete!

Hello!!!

Till mitt projekarbete har jag valt att skriva om min uppfattning om amerikaner, hur jag tror dem beter sig etc.
Så jag ska först skriva en text om min uppfattning om amerikaner innan jag besöker Michigan och sen skriver jag en text om min uppfattning när jag kommer hem. sedan ska jag jämföra texterna och se vad resultatet blir!

BYE BYE!!!

/ LINA

Thursday, December 1, 2011

Projektarbete Universitet Sweden VS the US

Hejsan allihopa! Hoppas ni haft en rolig thanksgiving och att ni har det trevligt i Michigan. Jag och Oskar som skrivit här innan skall tillsammans skriva om skillnaderna mellan Amerikanska och Svenska universitet, med inriktning på Lunds universitet och The university of Michigan.

I samtalet som vi hade idag fick vi reda på en del användbara tips, men vi undrar om det är någon som känner en utbytestudent eller en internationell student på ert universitet? Vi tror att de kan ge bra information om det amerikanska skolsystemet från sitt perspektiv. Om ni känner någon som gått på universitet i Sverige, eller Europa, får ni gärna höra av er till mig eller Oskar så kanske vi kan prata med dem.

Vi hörs snart!
Have a good one!
Vänliga hälsningar, Jesper.

Stereotyp

När jag och Lina skulle förklara hur vi tror en stereotyp amerikanare är så var det svårt att ge en bra bild av vad vi trodde. Titta därför på detta, tjejen som hoppar är vad vi syftar på.
Enjoy! :D // Emma och Lina!

http://www.youtube.com/watch?v=8m51QglsMnI&feature=related
(gick inte att länka så ni får söka på klippet:))

Ps. Lite överdrivet kanske.. ;P